Yannick Bakker is de komende periode onze tweede stagiair projectontwikkelaar

12.10.2021 – Den Haag

Als ontwikkelaar ben je dagelijks bezig met (creatieve) processen en het creëren van kansen. Als bedrijf geven wij jonge mensen graag ook de kans te ervaren wat het is om met ons team aan bijzondere projecten te werken. Wat zij zich meestal niet realiseren is dat ook wij veel van hun leren. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Yannick Bakker is de komende periode onze tweede stagiair projectontwikkelaar naast Gert Jan Kloos. Beiden assisteren ons bij meerdere opgaven waar SENS real estate BV op dit moment mee bezig is en krijgen zo de kans om een steentje bij te dragen aan het succes van deze projecten.
Yannick is student aan de Universiteit Delft, faculteit Bouwkunde richting Architectuur. Na zijn stage zal hij zich gaan richten op het afronden van zijn master.

“Na een mooie stage te hebben gelopen bij een architectenbureau werd ik erg benieuwd naar de werkzaamheden van een projectontwikkelaar. SENS real estate BV leek me daarvoor de uitgekozen plek vanwege hun diverse portfolio met zowel nieuwbouw- als herontwikkelingsprojecten. De komende tijd hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan de mooie projecten die hier worden ontwikkeld en erachter te komen of deze kant van de bouwwereld ook iets voor mij is.”

Welkom Yannick!

SENS real estate, meer stad, meer leven!

About the author