Vergunning Project De Blaauwe Haan onherroepelijk

Wij zijn erg blij te kunnen melden dat sinds afgelopen woensdag de vergunning voor het plan de Blaauwe Haan onherroepelijk is! Dit betekent dat we nu samen met Van Wijnen Haarlemmermeer B.V. en Kruiswijk Groep B.V. aan de slag kunnen om de sloop en realisatie voor te bereiden.

Afgelopen twee jaar hebben we een intensief en plezierig participatietraject doorlopen met de omgeving. Door goed naar de zorgen van de buurtbewoners te luisteren en de benodigde planaanpassingen te doen, zijn we er samen in geslaagd om tot dit punt te komen.

De sloop zal naar verwachting in het voorjaar van 2022 starten en de bouwwerkzaamheden zullen duren tot medio 2024 waarna de woningen worden opgeleverd. De makelaarscombinatie Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. en TW3 – Real Estate Agents werkt momenteel aan de verkoop van de woningen. Meer informatie over het plan vindt u op www.deblaauwehaan.nl

Verder danken wij de Gemeente GoudaVan WijnenGalis Architektenburo BNAJos van de LindeloofConstructie-adviesbureau S3 b.v.LMV bouw+kundig adviesbureauMees Ruimte & Milieu BV en CAH-infra Advies- en Ingenieursbureau voor hun inzet en bijdrage aan dit succesvolle traject.

About the author