Vacature – Projectontwikkelaar SENS real estate

Energieke en creatief ingestelde vastgoedprofessional met lef!

Ben jij een enthousiaste, commerciële vastgoedspecialist? Ben jij gepassioneerd over het ontwikkelvak en de stedelijke context? SENS real estate is per direct opzoek naar een ondernemende projectontwikkelaar, die net als wij van de stad houden en ons team zou willen versterken.

Organisatie

In opdracht van SENS real estate zijn we op zoek naar een Projectontwikkelaar. SENS real estate is een onafhankelijke projectontwikkelaar die is ontstaan vanuit de ambitie om betekenisloze plekken te converteren naar nieuwe plekken die kwaliteit bijdragen. Zij transformeren deze plekken tot iets dat écht van toegevoegde waarde is voor de stad. Dat is voor hen binnenstedelijke projectontwikkeling, dat is waar zij goed in zijn. Dit doen zij altijd samen met anderen. Met belanghebbenden, beleidsmakers, investeerders, ondernemers, eigenaren en bewoners, maar ook met outsiders – van kunstenaar tot historicus – die hen verrassen. Dit levert projecten op die het verschil maken en een zichtbare bijdrage leveren aan de stad.

De organisatie is opgericht in 2009 en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler en belangrijke partner in verschillende (her)ontwikkelingsprojecten voor zowel institutionele als private beleggers uit binnen- en buitenland. Ze werken in de economisch sterke stedelijke gebieden in Nederland met als aandachtsgebied de grote Randstad. De gevarieerde projectenportefeuille gaat over alles wat de stad kenmerkt en in zich heeft, over woningen, winkels, hotels, leisure, kantoren en parkeren. De organisatie wordt gevormd door 10 betrokken vastgoedprofessionals welke vanuit een moderne kantoorlocatie in het WTC in Den Haag werken. Vanuit de groeiende projectenportefeuille zoeken we ter versterking van het team naar een Projectontwikkelaar.

Functieomschrijving

Als projectontwikkelaar bij SENS real estate werk je aan je eigen projecten. Daarbij is je primaire taak om de businesscase om te zetten in een concreet ontwerp en de realisatie van het project te organiseren en te begeleiden. Je bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing en begeleiding van projecten op het gebied van planning, kwaliteit, kosten, informatie en organisatie. Als projectontwikkelaar ben jij de spil in het proces. Naast aansturing van een ontwerpteam en uitvoerende partijen heb je nauwe banden te onderhouden met de gemeente, eigenaren, de toekomstige gebruiker en actoren in de omgeving van het project. Alles is gericht op het eindresultaat, waarbij jij voldoende flexibiliteit aan de dag legt om nieuwe inzichten en nieuwe (politieke) krachten die op het project werken op te vangen in het proces. Het is vanzelfsprekend dat je de partijen die je aanstuurt in deze koerswijzigingen meeneemt. Om dit te behalen is een hoge mate van zelfstandigheid vereist.

Profiel

Voor deze uitdagende baan zoeken we een slimme en ondernemende kandidaat met afgeronde academische/hbo+ opleiding (bouw/vastgoed) aangevuld met minimaal 3 tot 5 8 jaar relevante ervaring in een soortgelijke rol binnen het vastgoed. Ideale functie voor een zelfstandige professional die toe is aan zijn/haar tweede of derde carrièrestap. Verder beschik je over een goed analytisch en creatief vermogen, sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden en een flinke dosis lef en persoonlijke kracht! Geboden wordt een uitdagende functie bij een professioneel en warm bedrijf waar je bij kunt dragen aan het verwezenlijken van mooie ambities (bijdrage oudedagsvoorziening, leaseauto, tel en laptop). Salarisindicatie € 50 – 75 K bpj en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een resultaatafhankelijke bonus, pensioen, leaseauto, sportabonnement en ruimte om door te ontwikkelen naar meer verantwoordelijkheid. 

Interesse?

Meer weten of wil je solliciteren? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking. Mail je CV en een korte motivatie door naar: koen@duxnova.nl Duxnova Koen Vermulst Tel: 06-2509 1903

Interesse?

Meer weten of wil je solliciteren? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking. Mail je CV en een korte motivatie door naar: