Vacature – Projectontwikkelaar SENS real estate

Projectontwikkelaar

Ben jij een enthousiaste, commerciële vastgoedspecialist? Ben jij gepassioneerd over het ontwikkelvak en de stedelijke context? SENS real estate is per direct opzoek naar een ondernemende projectontwikkelaar, die net als wij van de stad houden en ons team zou willen versterken.

Wat ga je doen als projectontwikkelaar?

Als ondernemende ontwikkelaar krijg je je eigen projecten. De primaire taak van de projectontwikkelaar is om de businesscase om te zetten in een concreet ontwerp en de realisatie van het project te organiseren en te begeleiden. Je bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing en begeleiding van projecten op het gebied van planning, kwaliteit, kosten, informatie en organisatie. Als projectontwikkelaar ben jij de spil in het proces. Naast aansturing van een ontwerpteam en uitvoerende partijen heb je nauwe banden te onderhouden met de gemeente, eigenaren, de toekomstige gebruiker en actoren in de omgeving van het project. Alles is gericht op het eindresultaat, waarbij jij voldoende flexibiliteit aan de dag legt om nieuwe inzichten en nieuwe (politieke) krachten die op het project werken op te vangen in het proces. Het is vanzelfsprekend dat je de partijen die je aanstuurt in deze koerswijzigingen meeneemt. Om dit te behalen is een hoge mate van zelfstandigheid vereist. Ben jij het talent dat ons jonge, energieke en succesvolle team komt versterken?

Profiel kandidaat

Als projectontwikkelaar bij SENS herken je jezelf in de volgende competenties; commercieel gedreven, analytisch, proactief en klantgericht. Ook beschik je over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, overtuigingskracht en lef. Tot slot ben je resultaatgericht en heb je een gezonde dosis aanpassings- en doorzettingsvermogen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij:

  • Energiek en creatief ingesteld bent.
  • Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke commerciële vastgoed gerelateerde positie en branche hebt.
  • Beschikt over een afgeronde relevante WO opleiding en een vastgoednetwerk.
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden, overtuigingskracht en lef in je hebt.
  • de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst.

Als jij denkt dat SENS en deze uitdaging iets voor jou is dan willen we graag met je kennismaken!

Wat bieden wij?

Een uitdagende en inspirerende baan bij een ondernemende ontwikkelaar. Een baan waarin jij je als vastgoedprofessional kan ontwikkelen en ontplooien. We bieden een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid om je eigen initiatieven te organiseren. Tevens hebben wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over SENS real estate

Wij houden van de stad! Misschien ongebruikelijk zo’n liefdesverklaring, maar wij menen het. De stad biedt ons ontzettend veel inspiratie. Elke plek in de stad heeft een historie en daarmee een uniek eigen verhaal. Wij ontwikkelen een overtuigend concept voor deze plek. Dat doen we altijd samen met anderen; met belanghebbenden, beleidsmakers, investeerders, ondernemers, eigenaren en bewoners. Dat is onze aanpak en levert projecten op die het verschil maken voor de stad. Voor meer info: www.sensrealestate.nl

Enthousiast geworden over deze functie?

Heb je interesse, maak dan je belangstelling uiterlijk 21 mei 2021 kenbaar door per email naar info@sensrealestate.nl een motivatiebrief met CV te sturen.

Interesse?

Meer weten of wil je solliciteren? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking. Mail je CV en een korte motivatie door naar: