Vacature – Junior Projectontwikkelaar SENS real estate

Ben jij een enthousiaste, commerciële vastgoedspecialist? Ligt jouw passie bij het creëren van fijne plekken in de stad? SENS real estate is per direct opzoek naar een junior projectontwikkelaar!

Wat ga je doen als projectontwikkelaar?

Samen met een ervaren projectontwikkelaar vorm jij een team en ontwikkel je projecten binnen de Randstad. In onze filosofie ben je betrokken van initiatief tot uitvoering, bij zowel kleinschalige projecten als grote woontorens. Als onderdeel van het team ben je de spil in een proces waarbinnen jullie met een grote diversiteit aan partijen, op meerdere niveaus moeten communiceren. Daarin ga je zelfstandig en ondernemend te werk, je neemt de lead én de verantwoordelijkheid over je project. Ben jij het aanstormend talent dat ons jonge en energieke team komt versterken?

De kandidaat

  • Minimaal 0-2 jaar relevante werkervaring
  • Een afgeronde relevante WO opleiding.
  • Visueel, communicatief financieel en juridisch onderlegd.
  • De Nederlandse taal machtig

De persoon

  • Energiek en creatief ingesteld
  • Commercieel en ondernemend sterk
  • Zelfstandig met verantwoordelijkheidsgevoel
  • Communicatief vaardig

Wat bieden wij?

Een uitdagende en inspirerende baan bij een ondernemende ontwikkelaar. Een baan waarin jij kan groeien in de rol van vastgoedprofessional. We bieden een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid om je eigen initiatieven te ontplooien. Tevens hebben wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over SENS real estate

Wij houden van de stad! Misschien ongebruikelijk zo’n liefdesverklaring, maar wij menen het. De stad biedt ons ontzettend veel inspiratie. Elke plek in de stad heeft een historie en daarmee een uniek eigen verhaal. Wij ontwikkelen een overtuigend concept voor deze plek. Dat doen we altijd samen met anderen; met belanghebbenden, beleidsmakers, investeerders, ondernemers, eigenaren en bewoners. Dat is onze aanpak en levert projecten op die het verschil maken voor de stad. Voor meer info: www.sensrealestate.nl

Enthousiast geworden over deze functie?

Heb je interesse, maak dan je belangstelling uiterlijk 20-05-2022 kenbaar door per email naar y.klein@sensrealestate.nl en motivatiebrief met CV/foto te sturen.