Vacature – Financial Controller

Wij zoeken een Financial Controller m/v 24-28 uur

Functieomschrijving

In je rol als Financial Controller bij SENS real estate (24-28 uur) draag je bij aan het realiseren van een optimaal bedrijfsresultaat. Jij bent diegene die het overzicht houdt, die ervaring heeft op zowel het financiële vlak als het juridische en fiscale vlak. Je bent verantwoordelijk voor de gehele boekhouding en het bewaken van alle financiële (controle) processen en doelstellingen. Het brede scala aan werkzaamheden vraagt wendbaarheid: van voorbereiden van financiële overzichten en rapportages (o.a. maand- en kwartaalafsluitingen, jaarrekeningen) tot aanleveren/controleren van btw-aangiftes maar je kunt ook bezig zijn met het boeken van banken, voorbereiden van betalingen en dan ook vervolgens te kunnen schakelen met een klant die een vraag heeft over zijn factuur, je verwerkt inkoop en verkoopfacturen en zorgt ervoor dat alles netjes in de administratie komt te staan.

Organisatie

SENS real estate is opgericht in 2009 en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler en belangrijke partner in verschillende (her)ontwikkelingsprojecten voor zowel institutionele als private beleggers uit binnen- en buitenland. Wij werken in de economisch sterke stedelijke gebieden in Nederland met als aandachtsgebied de grote Randstad. De gevarieerde projectenportefeuille gaat over alles wat de stad kenmerkt en in zich heeft, over woningen, winkels, hotels, leisure, kantoren en parkeren. De organisatie wordt gevormd door 10 betrokken vastgoedprofessionals welke vanuit een moderne kantoorlocatie in het WTC in Den Haag werken.

Wat breng je mee?

  • Bevlogenheid, nieuwsgierigheid en een open geest voor nieuwe impulsen
  • Je hebt een financiële HBO/WO-opleiding, met 3-6 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
  • Je ruime ervaring met accounting, reporting, jaarafsluitingen
  • Bij voorkeur heb je ervaring met Exact Online en Elvy
  • Je bent een analytisch denker en hebt kennis van compliance en juridische zaken
  • Goede beheersing van de Nederlandse, zowel in woord als geschrift
  • Verder ben jij nauwkeurig, leergierig, communicatief vaardig en beschik je over een hands-on mentaliteit
  • Vaardigheid in MS Office voornamelijk Excel

Wat bieden wij?

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van kennis en ervaring

Interesse?

Meer weten of wil je solliciteren? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking. Mail je CV/Foto en een korte motivatie door naar: y.klein@sensrealestate.nl, Yvette Klein, 070-2390150 of 06-83083324