SENS versterkt team met nieuwe stagiair projectontwikkelaars

Timber van Tilburg en Bryan Westerink zijn de komende periode onze nieuwe stagiair projectontwikkelaars. Zij assisteren bij de vele opdrachten waar SENS op dit moment mee bezig is en krijgen de kans om hun steentje bij te dragen aan deze projecten. Zo houden ze zich onder andere bezig met acquisities, concept ontwikkelingen, businesscases en marktanalyses.

Timber van Tilburg heeft vorig jaar de studie Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Na de minor in Real Estate Finance and Economics, is de interesse in vastgoed gegroeid en is het dit werkveld waar hij graag zijn carrière wil starten. Dit jaar loopt hij stage(s) en bekleedt hij de functie Company Relations binnen het bestuur van FRESH Students.

‘‘Bij SENS real estate krijg ik direct de verantwoordelijkheid om aan de slag te gaan als projectontwikkelaar. Vanaf het eerste moment kon ik aansluiten bij de projecten die raakvlakken hebben met mijn interesse en achtergrond. Momenteel werk ik mee aan de ontwikkeling van Hollands Spoor Kwartier (Den Haag) en DWNTWN (Rotterdam). Bij deze ontwikkelingen is expertise nodig uit veel verschillende invalshoeken. Hierdoor fungeer je als projectontwikkelaar ook vaak als projectleider, een uitdaging an sich.’’

Bryan Westerink is derdejaars student bouwkunde aan de TU Delft en zal zich na zijn stage gaan richten op het afronden van zijn bachelor.

‘‘Ik heb heel veel zin in mijn stage. Deze stage geeft mij de gelegenheid om mensen met verschillende expertises in de bouw te leren kennen, van projectontwikkelaar tot constructeur. Dit geeft mij een duidelijk beeld van wat er allemaal mogelijk is binnen het werkveld en weet ik straks beter waar mijn interesses liggen. Na mijn bachelor bouwkunde ga ik nog een masteropleiding volgen. Ik twijfel nog over welke, maar door deze ervaring weet ik zeker dat ik de juiste keuze ga maken.”

 

Welkom Timber en Bryan!

 

 

 

About the author