De nieuwe generatie ontwikkelaar, ben jij dat ook?

Den Haag Ministerie gebouw

Wil jij steden verbeteren? Mensen een prachtige plek geven om te wonen, werken en recreëren?

Betekenisloze plekken converteren naar nieuwe plekken die kwaliteit bijdragen, vormen onze expertise. Wij transformeren deze plekken tot iets dat écht van toegevoegde waarde is voor de stad. Dat is voor ons binnenstedelijke projectontwikkeling, dat is waar wij goed in zijn. Dat doen we altijd samen met anderen. Met belanghebbenden, beleidsmakers, investeerders, ondernemers, eigenaren en bewoners, maar ook met outsiders – van kunstenaar tot historicus – die ons verrassen. Dit levert projecten op die het verschil maken en een zichtbare bijdrage leveren aan de stad.

Na het lezen van onze introductie, vraag je je waarschijnlijk af: Waarom is het nou zo fantastisch om een projectontwikkelaar te zijn?

Wat ik daar zo leuk aan vind is de diversiteit en de verassende dagen die je als ontwikkelaar meemaakt. Geen dag is hetzelfde! Het ene uur ben je in gesprek met een gebouweigenaar om een nieuwe acquisitie van de grond te krijgen, het andere uur overleg je met de gemeente en architect om het ontwerp van jouw eigen project mogelijk te maken. Dit allemaal vanuit het gezamenlijke belang om de kwaliteit van de stad te verbeteren.

Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan als projectontwikkelaar bij SENS real estate. SENS is een geweldig bedrijf waarin wij persoonlijke ontwikkeling en het vormen van een sterk team voorop stellen. Initiatief nemen wordt erg gewaardeerd. Je krijgt eigen projecten en bent daarmee verantwoordelijk voor het gehele project, veel zelfstandigheid is een must. Dat is ook meteen de uitdaging, die verantwoordelijkheid zorgt ervoor dat je je snel ontwikkelt en dat is een boost voor jou als professional. Learning by doing!

Dus, ben jij altijd al benieuwd geweest hoe het is om projectontwikkelaar te zijn? Dat kan bij ons! Elk half jaar zijn wij opzoek naar die enthousiaste, leergierige student die net als wij een passie hebben om de stad nog mooier te maken. Bij ons kruip je in de huid van de ondernemende ontwikkelaar, krijg je een rol in de projecten die lopen en ben je een belangrijke schakel in nieuwe acquisitietrajecten. Ik zou zeggen: elke student moet eens een half jaar bij ons komen werken!

Klik hier voor onze vacature Stagiair(e) Projectontwikkelaar

About the author