SENS real estate is partner van de HOLLAND METROPOLE tijdens MIPIM 2016

Hofvijver Den Haag Binnenhof

Onder de naam Holland Metropole slaan Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, SENS real estate en nog een aantal Nederlandse private partijen de handen ineen en nemen collectief deel aan de vastgoedbeurs MIPIM in Cannes. De MIPIM is één van de grootste en oudste vastgoedbeurzen in Europa. De MIPIM focust zich de laatste jaren op de kwaliteit van deelnemers, een toename in deelname door Amerikaanse investeerders en een sterk inhoudelijk programma. Doordat publieke en private partijen samenwerken onder de noemer Holland Metropole wordt het goede vestigingsklimaat van Nederland onderstreept. 

SENS is in enkele jaren in geslaagd een belangrijke partner te worden in verschillende (her)ontwikkelingsprojecten voor zowel institutionele als private beleggers uit binnen- en buitenland. 
SENS gelooft dat de sleutel tot succes ligt in een intensieve samenwerking tussen investeerders, gemeentes én de gebruikers in een vroeg stadium van projecten. Het is de overtuiging van SENS dat creativiteit, ondernemerschap, hoogwaardige financiële vastgoedkennis en een netwerkaanpak dé ingrediënten zijn die leiden tot blijvende waardecreatie. Daardoor heeft SENS een gevarieerde projectenportefeuille met binnenstedelijke opgaves op het gebied van retail, wonen, hotels, kantoren en parkeren in de Holland Metropole.

About the author