DOWNTOWN wordt gerealiseerd op de locatie die ligt tussen de Baantoren en de Cooltoren. Op dit moment is het in gebruik als Eurohotel en (zorg)woningen. Door de komst van DWNTWN krijgt de Baan als straat in zijn geheel een enorme upgrade.

DOWNTOWN Rotterdam

DOWNTOWN Rotterdam is een 70 meter hoge woontoren in het centrum van Rotterdam, gelegen aan de Baan en in de nabijheid van de bruisende Witte de Withstraat. In het project wordt een diversiteit aan woningen aangeboden, waarmee een breed scala aan doelgroepen wordt bediend. Van starterswoningen, zorgwoningen en woonwerk units, tot maisonnettes, lofts en penthouses. De grote balkons en de daktuin geven de toren een uitnodigend karakter. Hierdoor gaat DOWNTOWN een relatie aan met het hoog stedelijke leven op straatniveau.
DOWNTOWN wordt gerealiseerd op de locatie die ligt tussen de Baantoren en de Cooltoren. Op dit moment is het in gebruik als Eurohotel en (zorg)woningen. Door de komst van DOWNTOWN krijgt de Baan als straat in zijn geheel een enorme upgrade.
 
LocatieRotterdam
Omvang193 woningen
OntwerpOZ Architect

Partners

MEER STAD

Rotterdam is weer toe aan het volgende stoere project; DOWNTOWN. Met de realisatie van deze uitnodigende woontoren, bouwt Rotterdam verder aan de diversiteit die de stad kenmerkt. DOWNTOWN biedt de mogelijkheid om op een bijzondere plek te wonen midden in hartje Rotterdam.  
 

MEER LEVEN

DOWNTOWN is de plek voor iedereen die wil wonen en genieten van Rotterdam, maar ook down to earth is. Een woontoren waar het menselijke contact met de buren vanzelfsprekend is. Toekomstige bewoners bevinden zich op een bruisende locatie, vlakbij de Witte de Withstraat en de Coolsingel. Met DOWNTOWN verrijkt Rotterdam zijn aanbod aan woningen aan verschillende doelgroepen.