Bedrijfsterrein wordt groene woonomgeving, centraal gelegen in Gouda

De Blaauwe Haan

Aan de Kattensingel, tussen de Crabethstraat en de van Swietenstraat, waar nu ‘de Producent’ is gevestigd. De Blaauwe Haan is een ideale locatie, direct naast het monumentale stadcentrum van Gouda en op loopafstand van het centraal station. De fabriekshallen worden gesloopt en hier komt een gebouw met stads huurappartementen en royale parkwoningen voor terug. Tussen de bebouwing creëren wij een park in het verlengde van het van Bergen IJzendoornpark.

LocatieGouda
OmvangLuxe huurappartementen en park woningen
OntwerpGALIS Architektenburo BNA

Partners

MEER STAD


Het Kaaspakhuis aan de Kattensingel te Gouda wordt getransformeerd naar woningen, gelegen aan de rand van het Goudse historische centrum. Met de ontwikkeling wordt een kwaliteitsimpuls gegeven aan de omgeving en wordt er nieuwe levendigheid aan de locatie gegeven.

MEER LEVEN

Met  luxe parkwoningen en  stadsappartementen geven wij invulling aan de groeiende vraag naar woningen in Gouda. De appartementen liggen aan de gracht, terwijl de achtergelegen woningen midden in een park worden gebouwd. Hiermee wordt er een rustig stadspark gecreëerd aan de rand van het Goudse centrum.