Over ons

Wij houden van de stad!

Misschien ongebruikelijk zo’n liefdesverklaring, maar wij menen het. De stad biedt ons ontzettend veel inspiratie. Elke plek in de stad heeft een historie en daarmee een uniek eigen verhaal. Wij ontwikkelen een overtuigend concept voor deze plek. Dat doen we altijd samen met anderen; met belanghebbenden, beleidsmakers, investeerders, ondernemers, eigenaren en bewoners. Dat is onze aanpak en levert projecten op die het verschil maken voor de stad.

SENS, een gedreven team

Open, nieuwsgierig, creatief en altijd verrassend. Mensen met pure liefde voor de stad en het vak. We zijn een belangrijke partner in verschillende (her)ontwikkelingsprojecten voor zowel institutionele als private beleggers uit binnen- en buitenland. We werken in de economisch sterke stedelijke gebieden in Nederland met als aandachtsgebied de grote Randstad. Onze gevarieerde projectenportefeuille gaat over alles wat de stad kenmerkt en in zich heeft, over woningen, winkels, hotels, leisure, kantoren en parkeren.

Steven Zijlstra

Steven Zijlstra

Developer

”Het is mijn doel om gezamenlijk de bestaande leefomgeving te verbeteren, zodat de gebruikers er weer graag zijn en komen”.

+31 (0)6 10 24 99 60

Abdel Salemi

Abdel Salemi

Partner

“Als wij klaar zijn met ons werk en de mensen gaan de plek in de stad gebruiken alsof deze nooit vergeten was, dat vind ik het mooiste van ons vak”.

+31 (0)6 30 49 20 01

Twan Briels

Twan Briels

Developer

”Plekken creëren waar mensen samenkomen, dat maakt de stad ”.

+31 (0)6 27322520

Gerad Schoenaker

Gerad Schoenaker

Partner

“Wat kan worden bedacht, kan worden gemaakt. Met veel creativiteit en verbeelding belanghebbenden meekrijgen en verbinden om iets van blijvende waarde te kunnen creëren”.

+31 (0)6 21 89 39 31

Yvette Klein

Yvette Klein

Project & Office Support

“Het zijn de mensen die de stad maken en haar een ziel en identiteit geven”.

+31 (0)6 83 08 33 24

Gert Jan Smit

Gert Jan Smit

Partner

“Om de bestaande stad te verbeteren en te versterken streef ik naar zorgvuldige binnenstedelijke verdichting, algehele vergroening en ambitieuze verduurzaming”.

+31 (0)6 15 63 73 26

Werner Loppies

Werner Loppies

Developer

“Iedereen kan een steentje bijdragen in zijn of haar omgeving. Maar met passie, lef en proactieve samenwerking kunnen we de juiste stenen vinden om van onze dromen realiteit te bouwen.”

+31 (0)6 57 50 19 89

Gideon Goedhart

Projectmanager

“Projecten verder brengen, kennis verbinden en plezier hebben met elkaar – dat is waar ik energie van krijg!”.

+31 (0)6 82 65 87 88

Timo Colsen

Developer

“Het ontwikkelen van inspirerende plekken waar mensen graag verblijven en waarbij duurzaamheid en vergroening een belangrijke rol spelen. Dat is wat de stad leefbaar maakt.”

+31 (0)6 27 16 05 06

Faris Ali

Stagiair

“Het ontwikkelen in stedelijk gebied en de diverse uiteenlopende werkzaamheden, zijn aspecten van het werk die mijn interesse hebben. Ik zie kans veel te leren en mijn eigen bijdrage te kunnen terugzien in de projecten.”

Anne van Kralingen

Developer

”Met de gegeven contouren en gepaste lef de krachten en kwaliteiten van een stad verbinden en optimaliseren. Dat is de kunst en het leuke van ons vak”.

+31 (0)6 25 38 03 87

Rowin Teunissen

Stagiair

“Tijdens mijn studie heb ik al veel geleerd, maar ik heb nog niet echt de kans gehad om deze theorie in praktijk te brengen. Door mee te werken aan verschillende (her)ontwikkelingsprojecten probeer ik die verbinding te leggen.”

Robin Elbers

Financieel Innovator

“Meten is weten! Mijn goede vriend Albert Einstein zei het al eerder. In de wereld van Finance en projectontwikkeling gaat deze zeker op!”.

+31 (0)6 15 27 39 34

Yannick Bakker

Assistent projectontwikkelaar

“Het creëren van projecten waar mensen zich thuis voelen en die rekening houden met hun context.”

Lisa Bloem

Lisa Bloem

Projectmanager (extern)

“Kennis van regelgeving en contracten is essentieel, maar samenwerken en wederzijds vertrouwen vormen het echte succes”.

+31 (0)6 47 48 69 93

Opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Werken bij SENS real estate