LIFE en SENS bundelen de krachten in “LIFE MAKES SENS”

LIFE MAKES SENS

De Belgische ontwikkelaar/investeerder LIFE en de Nederlandse ontwikkelaar SENS real estate gaan een samenwerking aan onder de naam LIFE MAKES SENS.

SENS real estate is een projectontwikkelaar gespecialiseerd in binnenstedelijke ontwikkeling en complexe vastgoedopgaves. SENS levert projecten die het verschil maken voor de stad. LIFE doet al meer dan 25 jaar aan vernieuwende vastgoedontwikkeling en is naast Nederland ook actief in België, Spanje, Kaapverdië, Zuid Afrika en Polen met een focus op residentieel – en studentenvastgoed.

Met LIFE MAKES SENS bundelen deze twee innovatieve bedrijven de krachten voor de ontwikkeling van grootschalige binnenstedelijke projecten in Nederland. Een combinatie van lokale verankering, creativiteit, gedrevenheid en financiële draagkracht.

LIFE en SENS zijn twee bedrijven met eenzelfde krachtige en ambitieuze visie. Beiden zetten sterk in op het verbeteren van de stedelijke levenskwaliteit en op een life cycle approach voor hun ontwikkelingen. Ze zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal zorgen voor innovatieve, kwalitatieve en esthetische projectontwikkeling in Nederland. LIFE MAKES SENS streeft naar lange termijn relaties met gemeenten, eindbeleggers en andere bouwpartners, gebaseerd op een wederzijds vertrouwen en overleg met het oog op future proof binnenstedelijke gebiedsontwikkeling.

Met een focus op de grote Randstad Metropool, worden ondertussen op meerdere posities gezamenlijke stappen gezet in de regio’s Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Het eerste project dat de partijen samen oppakken is de gebiedsontwikkeling “Laakhaven Centraal”, bestaande uit het door LIFE verworven Stationspostgebouw, the Globe en Ontwikkelingsplot, gelegen aan de Waldorpstraat in Den Haag. De ontwikkelopgave bestaat uit ca. 150.000 m² multifunctionele stadontwikkeling met een groot woningaanbod, die de volledige omgeving van het Hollands Spoor nieuw leven moet inblazen.

Over LIFE
Als ontwikkelaar hebben we een fantastische invloed op het leven. Onze gebouwen bepalen hoe de stad eruit ziet. Nu, maar ook morgen en de komende decennia. Wij kleuren het stadsleven en geven de skyline vorm. Maar veel meer nog kleuren we de levens van de mensen die in onze gebouwen wonen en werken. Geen enkel van die levens is standaard. Ze zijn allemaal uniek. Daarom bouwen we nooit standaardprojecten en spenderen we ongegeneerd veel tijd aan het creëren van een unieke beleving en een hoge levenskwaliteit. Daarom heten wij LIFE.

Over SENS
SENS real estate is een projectontwikkelaar uit Den Haag. SENS haalt haar inspiratie uit de stad. Elke dag weer. Wij geloven dat steden nog veel aan kwaliteit en kracht kunnen winnen. Er zijn veel plekken die heden maar beperkt bijdragen aan de kracht van de stad. Die plekken vormen ons werkveld. Wij transformeren deze plaatsen in locaties waar mensen graag willen verblijven; waar het leven beter is. Dat is voor ons binnenstedelijke projectontwikkeling, dat is waar we goed in zijn.

 

About the author