Levensloopbestendige woningen in Hof van Holland opgeleverd

Hof van Holland

SENS real estate en Stebru Transformatie hebben op 15 december Hof van Holland in Hilversum opgeleverd aan Syntrus Achmea Real Estate & Finance (namens hun opdrachtgever en eigenaar van Hof van Holland BPL Pensioen).

Het project met de 44 woningen zorgt ervoor dat dit deel van de stad een stuk levendiger en aantrekkelijker wordt. Kwaliteit, veiligheid en gemak staan voorop in de 41 levensloopbestendige appartementen en 3 luxe standswoningen. De levensloop bestendigheid van de appartementen zorgen ervoor dat de woningen tot op hoge leeftijd comfortabel bewoonbaar blijven.

De woningen zijn uitgerust met een uitgebreide en aanvullende service (‘smart home’) die naar eigen voorkeur samengesteld kan worden. Er is een groeiende behoefte aan services bij de woningen. Alle woningen zijn voorzien van het smart home systeem, dat zich richt op service veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast is er een gezamenlijke coffee corner waar een servicemanager aanwezig is.

De woningen zijn aantrekkelijk voor zowel starters als senioren, hierdoor ontstaat er een levendige mix op dit stukje binnenstad van Hilversum.

De bouw is uitgevoerd door Stebru Bouw. Het ontwerp is van de hand van PBV Architects.

About the author