Hoofdkantoor PostNL Stationspostgebouw officieel geopend

06.09.2021 – Den Haag

In de afgelopen jaren hebben SENS en LIFE met een groot team adviseurs en bouwers gewerkt om dit moment te bereiken: de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor van PostNL in het Stationspostgebouw in HS Kwartier Den Haag.

Vanmiddag hebben burgemeester Van Zanen en PostNL CEO Herna Verhagen officieel het nieuwe hoofdkantoor in het Stationspostgebouw geopend. Ongelooflijk trots zijn wij natuurlijk dat dit gelukt is om dit binnen de gemaakte afspraken met PostNL te realiseren. Ondanks Covid-19. Het is even wennen, maar vanaf nu moeten we het project loslaten. PostNL veel succes in jullie nieuwe onderkomen!

Met deze succesvolle transformatie van dit Rijksmonument blijft PostNL (als grootste werkgever van de regio) onderdeel van het CID en is de eerste stap gezet in de totstandkoming van de gebiedsontwikkeling HS Kwartier. Tijdens de Open Monumentendagen 2021, op 11 en 12 september, zal een gedeelte van het Stationspostgebouw worden opgesteld voor bezoekers.

SENS real estate, meer stad meer leven!

Voor meer informatie over de opening kijkt u op: https://nos.nl/regio/zh-west/artikel/173923-postnl-komt-thuis-en-verhuist-naar-centrum-van-den-haag

 

Foto: Burgemeester Van Zanen en Herna Verhagen openen het nieuwe hoofdkantoor. © Bas Czerwinski.

About the author