Hof van Holland grote hit bij eerste bezoekers

Hof van Holland

Het eerste open huis van nieuwbouwproject Hof van Holland dat Verwey Vastgoed zaterdag 16 september organiseerde, was een groot succes. De bezichtiging trok 120 bezoekers.

Hof van Holland bestaat uit 41 appartementen en 3 stadswoningen. Tijdens het eerste open huis konden bezoekers een modelwoning bekijken op de begane grond, net als de andere woningen op de begane grond. De stadswoningen waren helaas nog niet toegankelijk. Marie-Louise van der Lugt doet de verhuur van Hof van Holland voor Verwey Vastgoed. “Vanwege het grote succes worden binnenkort nog meer data bekendgemaakt waarop een open huis plaatsvindt. Dan zullen ook de stadswoningen te bezichtigen zijn. De eerste reacties waren al erg positief.”

SENS real estate en Stebru Transformatie zijn de projectontwikkelaars en initiatiefnemers van Hof van Holland. “De woningen zijn uniek vanwege hun levensloopbestendigheid”, vindt Alyssa Kraag, projectontwikkelaar bij SENS real estate. “Uit onderzoek blijkt dat veel ouderen behoefte hebben aan woonruimte in het centrum. Deze woningen blijven geschikt, ook als men op de oude dag hulpbehoevender wordt. Er zijn al wel meer van dit soort levensloopbestendige projecten in Nederland, maar nog niet genoeg.” “+James”, een personal assistant van Verwey Vastgoed, komt 12 uur per week in dienst van de bewoners te staan om de benodigde hulp te verlenen. +James regelt alle services rondom Hof van Holland in brede zin. Zo kun je hem inschakelen voor bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, verhuisservice, babysitter of taxichauffeur.

BRON

About the author