Gert Jan Smit partner bij SENS real estate

Gert Jan Smit

Gert Jan Smit is per 1 januari 2019 toegetreden als partner bij SENS real estate. Smit werkt sinds 2011 bij SENS.

Smit heeft 10 jaar ervaring op het gebied van binnenstedelijke (her-)ontwikkeling waarvan de laatste 2 jaar succesvol in de rol van development director bij SENS. Bij SENS is hij o.a. verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en realisatie van de projecten Parkeergarage Tournooiveld (Museumkwartier) en Legoland in Den Haag. Momenteel werkt hij onder meer aan de ontwikkeling van het HS Kwartier, nabij Den Haag Hollands Spoor in Laakhavens, en aan STAAL, de voormalige Staalbankiers locatie in het hart van historisch binnenstad in Den Haag.

SENS real estate haalt als projectontwikkelaar haar inspiratie uit de stad. Elke dag weer. SENS gelooft dat steden nog veel aan kwaliteit en kracht kunnen winnen. Er zijn veel plekken die heden maar beperkt bijdragen aan de kracht van de stad. Die plekken vormen SENS’ werkveld. SENS transformeert deze plaatsen in locaties waar mensen graag willen verblijven; waar het leven beter is. Dat is voor SENS binnenstedelijke projectontwikkeling, dat is waar SENS goed in is. Meer stad, meer leven.

Met de toetreding van Smit wordt gezorgd voor continuïteit binnen het partnerschap. De andere partners bij SENS real estate zijn Abdel Salemi en Gerad Schoenaker.

About the author