Gert-Jan Kloos nieuwe stagiair projectontwikkelaar

07.09.2021

Als ontwikkelaar ben je dagelijks bezig met (creatieve) processen en het creëren van kansen. Als bedrijf geven wij jonge mensen graag ook de kans te ervaren wat het is om met ons team aan bijzondere projecten te werken. Wat zij zich meestal niet realiseren is dat ook wij veel van hun leren. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Gert-Jan Kloos zal de komende periode onze nieuwe stagiair projectontwikkelaar zijn. Hij assisteert ons bij meerdere opgaven waar SENS op dit moment mee bezig is en krijgt zo de kans om een steentje bij te dragen aan het succes van deze projecten.
Gert-Jan Kloos is derdejaars student vastgoed en makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam en na zijn stage zal hij zich gaan richten op het afronden van zijn bachelor.

“Vanaf het eerste moment werd ik in het diepe gegooid. Niet even rustig bijkomen aan een bureau, nee ik werd gelijk op de hoogte gebracht van de projecten waar ik aan mee ga werken. Ik hou van deze directe aanpak, geen tijd te verspillen. Nu ik de kans heb gekregen om bij SENS real estate stage te lopen kan ik de werkzaamheden van een projectontwikkelaar ervaren. Ik hoop er tijdens deze stage achter te komen of deze tak van vastgoed ook wat voor mij is en zal mij in het begin dus als een spons gedragen!”

Welkom Gert-Jan.

SENS real estate, meer stad meer leven!

About the author