Over ons

Wij houden van de stad!

Misschien ongebruikelijk zo’n liefdesverklaring, maar wij menen het. De stad biedt ons ontzettend veel inspiratie. Elke plek in de stad heeft een historie en daarmee een uniek eigen verhaal. Wij ontwikkelen een overtuigend concept voor deze plek. Dat doen we altijd samen met anderen; met belanghebbenden, beleidsmakers, investeerders, ondernemers, eigenaren en bewoners. Dat is onze aanpak en levert projecten op die het verschil maken voor de stad.

SENS, een gedreven team

Open, nieuwsgierig, creatief en altijd verrassend. Mensen met pure liefde voor de stad en het vak. We zijn een belangrijke partner in verschillende (her)ontwikkelingsprojecten voor zowel institutionele als private beleggers uit binnen- en buitenland. We werken in de economisch sterke stedelijke gebieden in Nederland met als aandachtsgebied de grote Randstad. Onze gevarieerde projectenportefeuille gaat over alles wat de stad kenmerkt en in zich heeft, over woningen, winkels, hotels, leisure, kantoren en parkeren.

Gerad Schoenaker

Gerad Schoenaker

Partner

“Wat kan worden bedacht, kan worden gemaakt. Met veel creativiteit en verbeelding belanghebbenden meekrijgen en verbinden om iets van blijvende waarde te kunnen creëren”.

+31 (0)6 21 89 39 31

Abdel Salemi

Abdel Salemi

Partner

“Als wij klaar zijn met ons werk en de mensen gaan de plek in de stad gebruiken alsof deze nooit vergeten was, dat vind ik het mooiste van ons vak”.

+31 (0)6 30 49 20 01

Gert Jan Smit

Gert Jan Smit

Development director

“Om de bestaande stad te verbeteren en te versterken streef ik naar zorgvuldige binnenstedelijke verdichting, algehele vergroening en ambitieuze verduurzaming”.

+31 (0)6 15 63 73 26

Alyssa Kraag

Alyssa Kraag

Real estate developer

“Ik vind het prachtig om te participeren in de groeiende stad door plekken te maken waar mensen jarenlang gelukkig van worden”.

+31 (0)6 10 24 99 60

Jan Stoop

Real estate developer

“Verstandig omgaan met de bestaande voorraad is de meest duurzame manier van vastgoedontwikkeling”.

+31 (0)6 23 05 16 51

Derek van den Berg

Real estate developer

“Steden fascineren mij. Hoe kunnen we de stad zo maken dat deze leefbaar, economisch succesvol en aantrekkelijk is? Met uitdagende projecten probeer ik passende antwoorden te realiseren”.

+31(0)6 57 82 31 59

Yvette van Piggelen

Real estate developer

”Het kunnen bijdragen aan harmonie tussen gebouw en gebied: dat vind ik belangrijk.”

+31 (6) 82 93 52 83

Jerry Kies

Jerry Kies

Projectmanager

“De genoegdoening van het vak zit voor mij in het laten overeenstemmen van verschillende wensen van belanghebbenden waardoor een gezamenlijke visie wordt gecreëerd, die bijdraagt aan een economische en duurzame balans binnen de stad”.

+31 (0)6 42 07 33 89

Yvette Klein

Yvette Klein

Project & Office Support

“Het zijn de mensen die de stad maken en haar een ziel en identiteit geven”

+31 (0)6 83 08 33 24

Jaap Beekman

Jaap Beekman

Projectmanager (extern)

“De kracht van een succesvol binnenstedelijk ontwikkelingsproces is om vanaf het eerste moment gezamenlijk de uitdagingen te benaderen”.

+31(0)6 83 69 55 09

Lisa Bloem

Projectmanager (extern)

“Kennis van regelgeving en contracten is essentieel, maar samenwerken en wederzijds vertrouwen vormen het echte succes.”

+31 (0)6 47 48 69 93

Frank Veen

Real estate developer (extern)

“Mooie plekken maken, blije mensen zien. Liefst met een verrassende ingreep grote impact maken!”

+31 (0)6 28 95 78 61

Opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Werken bij SENS real estate

Projectontwikkelaar

Stagiair Projectontwikkelaar