Gezocht: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

SENS real estate werkt aan fantastische projecten, zoals de gebiedsontwikkeling HS kwartier bij Den Haag Hollands Spoor, het Hembrugterrein en het stationskwartier Amsterdam ArenA. Deze ambitieuze projecten vragen om een goede, innovatieve en heldere marketing- en communicatie strategie. Tevens zoeken we hierin ook maatwerk en creativiteit. Immers is elk project anders!
Niet alleen de projecten, maar ook SENS als bedrijf heeft baat bij goede en passende marketing en communicatie. Dit betekent dat niet alleen op projectniveau, maar ook op bedrijfsniveau belangrijke kansen liggen. Kortom: SENS real estate wil verrassende marketing concepten uitrollen en tailor made communicatie organiseren.

Jouw werkveld bij SENS real estate
Als stagiair marketing en communicatie werk je aan het creëren van content voor onze sociale media kanalen, assisteer je bij de voorbereiding en uitvoering van evenementen en denk je actief mee met campagnes voor verschillende projecten. Daarnaast geeft SENS je ook de ruimte om zelf met nieuwe ideeën te komen: we worden graag verrast!

Denk jij dat je een toevoegde waarde kan zijn in bovenstaande beschrijving? Heb jij ervaring met marketing en communicatie en zit jij barstensvol creatieve en innovatieve ideeën? En heb je affiniteit met vastgoed? Dan is een marketing stage bij SENS real estate zeker iets voor jou!

Wat vragen wij verder van jou?

1. Een hbo- of universitaire studie in de richting van marketing en communicatie;
2. Affiniteit met vastgoed in het algemeen en projectontwikkeling in het bijzonder;
3. Goede communicatieve eigenschappen;
4. Creatieve en innovatieve ideeën over hoe SENS de marketing en communicatie zou kunnen organiseren;
5. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Afstuderen op een gericht marketingvraagstuk (op project of bedrijfsniveau) is ook mogelijk!

Jouw profiel

Commercie95%
Marketing100%
Onderzoek85%
Flexibileit100%

Arbeidsvoorwaarden

  1. Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
  2. Soort functie: Meeloop stagiair / werkstudent
  3. Salaris: Stagevergoeding
  4. Start: In overleg
  5. Duur: Minimaal 3 maanden
  6. Dagen: Minimaal 2 dagen per week

Interesse?

Meer weten of wil je solliciteren? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking. Mail je CV en een korte motivatie door naar: